Mijn naam is Margreet Mook-Attema (1970).
Ik ben positief en realistisch ingesteld. Ik luister naar mijn hart, probeer mijn gevoel te volgen. Thuis geniet ik van het leven samen met mijn man en onze tweeling.

Levensloop
Ik ben opgegroeid in de omgeving van Zwolle, in een gezin met een nuchtere Friese achtergrond. Met een voorliefde voor talen en het diploma Directiesecretaresse op zak, ben ik mijn werkzame leven begonnen met een baan in Spanje. Eenmaal terug in Nederland, heb ik mijn steentje mogen bijdragen aan diverse grote internationale bedrijven en een van deze banen heeft me naar mijn huidige woonplaats Steenwijk gebracht.
Door een belangrijke verandering in de gezondheid van mijn partner, ben ik in aanraking gekomen met coaching. Een waardevolle kennismaking, die voor mij het gevolg had me te ontwikkelen tot professioneel coach!

Ervaringen
Niet alleen door mijn werk, maar ook door te reizen, heb ik veel geleerd over andere culturen en gewoontes. Het inspireert me om te zien hoe zaken vanuit een ander oogpunt belicht kunnen worden. Een open manier van denken, met op de achtergrond de vraag: wat beweegt mensen?
Ook de nieuwe situatie thuis heeft me een andere kijk op het leven gegeven en me dichter bij mijn eigen kracht gebracht. Bijzonder om te ervaren hoe je zelf je koers kunt verleggen.


Levenshouding

Respect voor mijn omgeving, met beide benen op de grond en een gezonde dosis humor, vormen voor mij de basis voor elke dag. Ingrediënten als sport, boeken, een intensieve beleving van de natuur en een steeds sterker wordende intuïtie maken het plaatje compleet.

Coaching
In coaching ben ik op mijn best als we een sfeer van wederzijds vertrouwen bereiken, waarbinnen ik mijn analytisch vermogen en mijn intuïtie kan inzetten om je te helpen bij het beantwoorden van je vragen. Inzicht, ongedwongenheid, motivatie en professionaliteit zijn voor mij belangrijke sleutelwoorden in dit proces.

 

NOVA
helpt jezelf te zijn