TROTS OP MIJN EERSTE BOEK!

Titel: Door de ogen van mijn ziel
ISBN: 9789464355772
Publicatiedatum: September 2021

Prijs: € 17,99 ex verzendkosten

Een gesigneerd exemplaar is rechtstreeks te bestellen bij mij: info@nova-coaching.nl of WhatsApp op 06-25136067.

Of via de uitgever met deze link https://www.bravenewbooks.nl of via de gebruikelijke verkoopkanalen (internet en boekhandel).

 

Zaterdag 24 september 2022

OPEN DAG EXPOSITIE

Zaterdag 24 september 2022
Aanvang 13:00 uur
Einde 17:00 uur

Expositieruimte:
Industrieterrein Groot Verlaat
Koematen 33
8331 TK Steenwijk
Volop gratis parkeergelegenheid op en rond het terrein

In de loop van de jaren, heeft spiritueel kunstenares Lydia van Oort een flink aantal prachtige energetische afbeeldingen aan het doek mogen toevertrouwen.
De tijd is aangebroken om deze voor een groter publiek toegankelijk te maken.
En daarom… hebben we een permanente expositieruimte ingericht in Steenwijk!

Speciaal voor de Open Dag worden extra schilderijen overgebracht uit Lydia’s atelier en privécollectie, zodat je kunt kennismaken met bijna twintig krachtige inspiratiebronnen.

Uiteraard zijn we allebei aanwezig om eventuele vragen over de schilderijen te beantwoorden en om je over ons gezamenlijke werk te vertellen.
En… als je het leuk vindt, kunnen we je gelijk bijpraten over onze Engeland-reis van afgelopen juni!

September 2022

NIEUW: SPIRITUELE COACHING

Verhinderd voor de Open Dag op 24 september 2022, maar wel geïnteresseerd?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, want dit is tevens het officiële startmoment van het gezamenlijke aanbod dat Lydia en Margreet op de markt brengen op het gebied van spirituele coaching. Denk aan inzicht en begeleiding in persoonlijke, maar ook zakelijke ontwikkelingstrajecten, begeleiding bij (de wens tot) bewustzijnsgroei, begrip en verwerking vorige levens, natuurwandelingen, lezingen, etc.
Tevens zijn, zowel tijdens de Open Dag als daarbuiten, reproducties van de energetische schilderijen te koop in de vorm van A5-kaarten, posters en canvasdoeken.

Enthousiast geworden? We vertellen je graag meer.

Bio:
Lydia van Oort heeft een praktijk in Drijber als intuïtief beeldend kunstenaar en coach.
Zij geeft consulten met een tekening en reading en maakt schilderijen over verschillende onderwerpen die elk tot doel hebben om mensen te ondersteunen, inzicht en helderheid te geven, in hun unieke ontdekkingsreis in persoonlijke bewustwording.       www.tekenmedium.nl
Margreet Mook-Attema heeft een coachpraktijk in Steenwijk, NOVA Coaching & Advies.
Als professioneel coach begeleidt ze mensen en organisaties bij levensvragen, veranderingsprocessen en het in kaart brengen van talenten/kwaliteiten. Tevens begeleidt ze (langdurig) werklozen naar een kans op de arbeidsmarkt, in opdracht van gemeentes.
Lydia en Margreet bundelen hun krachten nu door het aanbieden van spirituele coaching, maar zetten afzonderlijk van elkaar ook de specifieke werkzaamheden vanuit hun eigen praktijken onverminderd voort.