Veel mensen stellen zichzelf op een bepaald moment de vraag: is dit werk wel wat ik echt tot mijn 67e wil doen? Alleen al om het gebaande pad te verlaten is toch best eng en welk pad wil ik vervolgens volgen? Vragen waar je vaak alleen niet uitkomt omdat je jezelf niet de juiste vragen kunt stellen of niet de confrontatie aan durft te gaan. Margreet stelde mij essentiële en soms confronterende vragen waardoor ik op een bepaald pad terecht kwam. Een pad waarbij ik al mijn kwaliteiten en vaardigheden kon gebruiken zonder veel aan mijzelf te veranderen.

Tijdens inspirerende wandelingen in de natuur werden verbanden met mijn eigen ik gelegd. Margreet ik vind jou een topper en ben blij dat jij samen een stukje van mijn pad bewandeld hebt. Nu ga ik mijn verdere pad vervolgen door een opleiding te volgen. Ik kan jou van harte aanbevelen aan mogelijke cliënten. Heel veel succes met de verdere ontwikkeling van jouw NOVA Coaching.

CB

De gesprekken die ik met Margreet heb gehad ervaar ik als zeer inspirerend. Aangezien wandelen onze gezamenlijke passie is, hebben wij menige wandeling gemaakt op de Woldberg. Ik vertelde dan vaak mijn verhaal en merkte hoe doortastend zij was op het moment dat ik ergens op vastliep. Als ik moet nadenken over een antwoord, dan is dat voor mij een teken dat de juiste vragen gesteld worden. Ook weet Margreet altijd alles op de juiste wijze samen te vatten. We zitten nu in het laatste stuk van mijn coachingstraject. Ik heb heel veel waardering voor het enthousiasme, de doortastendheid en de positiviteit van mijn wandelcoach en ben blij met de stappen die ik gemaakt heb.

Carina
In between jobs

Papierwit?

I.v.m. mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik gezocht naar iets dat of iemand die mij kon helpen sterker te worden. Ik besloot dat ik mijn vragen bij een persoonlijke coach neer wilde leggen met als doel om onafhankelijke feedback te krijgen, zodat ik me verder kon ontwikkelen. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij NOVA Coaching en Advies, omdat ik mij kan vinden in haar missie. Door de gesprekken met Margreet ben ik me bewuster van mezelf en mijn presentatie ten opzichte van anderen geworden. Ik heb handvatten aangereikt gekregen die ik kort na de sessies succesvol in de praktijk heb kunnen gebruiken. Ik kan iedereen die een coach zoekt NOVA Coaching en Advies aanraden.

Alexander Tienstra

Margreet weet een goede balans te vinden tussen coaching met humor en serieuze coaching.

Voor mij werkt het heel prettig omdat het de gesprekken af en toe ietsje minder zwaar maakt.
Wat ik persoonlijk erg fijn vind is dat je niet vast zit aan een aantal coaching gesprekken, maar dat je eigenlijk op ieder moment kunt stoppen, wanneer het jou zelf uit komt.
Hierdoor voelt het heel vrijblijvend.

Yolanda van de Burgwal

berg

Margreet, ik ervaar jou als een warme persoonlijkheid.
Je bent zeer betrokken om de coachee verder te helpen.
Pakt dat serieus op en helpt de coachee in het ordenen en structureren van gedachten.

Anoniem