Via via kwam ik bij Margreet terecht. Ik denk dat ze wel een fijn persoon is om mee te praten voor jou, werd gezegd. En dat klopt! Het voelde goed vanaf het eerste moment. Ik was gelijk op mijn gemak en dacht: ja, hier zit ik goed. Meerdere keren wandelcoaching gedaan. Erg fijn in de natuur zijn en praten. Het kantoor is ook een fijne plek. Margreet is fijn om mee te praten, ze is enthousiast en motiverend. Ze denkt mee en geeft tips, zet je aan het denken en luistert zonder oordeel. Ook veel gehad aan het reflecteren, de juiste vragen stellen en er daardoor achter komen: hé ik ben al een heel eind gekomen… Dankbaar voor de persoonlijke groei die ik heb doorgemaakt met jouw begeleiding. Ik gun iedereen een Margreet!


Ilona


Wanneer medewerkers vastlopen in hun persoonlijke ontwikkeling of loopbaan, kan een aantal gesprekken met een externe coach een goede uitkomst bieden. Margreet is hierin al zes jaar mijn samenwerkingspartner en met succes! Zij heeft meerdere mensen begeleid bij het verkrijgen van inzichten en antwoorden, wanneer twijfel of onzekerheid, de ontwikkeling belemmerden. 
Met haar heldere en liefdevolle aanpak weet Margreet iedere keer weer dát aan te raken, waardoor energie vrijkomt en weer gaat stromen.


Mira Verheul – HR-Manager Agrifac

Met Margreet samenwerken was een warme, fijne ervaring. In mijn werk probeer ik mij altijd af te stemmen op de wensen van de opdrachtgever. Ik mocht in haar wensen grasduinen en mijn eigen creatieve visie erop los laten. Met een over en weer goede communicatie, hebben we een geweldig eindresultaat behaald. Margreet staat open voor suggesties, is een warme persoonlijkheid en niet bang om haar visie te delen. Het was daardoor een hele fijne, vruchtbare samenwerking. Samen maakt kracht. Dank je wel Margreet.


Mirjam Lensink – Lens-Inc. Photography & Website Support

Margreet en ik hebben al een aantal jaren, als collega-coaches, gesprekken met elkaar. Dit zijn mooie, inspirerende gesprekken waarbij we wederzijds elkaar helpen bij casussen. Ik ervaar Margreet als warm, slim, empathisch, nuchter en luchtig. Ze is in staat om een situatie van een andere kant te bekijken en verhelderende vragen te stellen waardoor er inzicht komt. Naast kennis en ervaring brengt ze ook de nodige humor mee. Ik ervaar deze gesprekken als heel waardevol.

Karin Kranendonk – Loopbaancoach/Eigenaar Krachtige Kwaliteiten

 

Ik werk ruim anderhalf jaar met heel veel plezier en tevredenheid met Margreet samen vanuit een opdrachtgever/-nemerrelatie. Ik ben coördinator van Stichting Ambacht Noordwolde en wij ontvangen sinds een jaar statushouders die een Taalstage bij ons volgen vanuit de Gemeente Westerveld waar Margreet o.a. de organisatie en coördinatie van de Taalstages onder haar hoede heeft. Margreet doet wat ze belooft, communiceert open/transparant en duidelijk en is een fijne, betrouwbare samenwerkingspartner. Een absolute aanbeveling waard!


Andrea Schrok – Coördinator Stichting Ambacht Noordwolde

Na een reeks van therapeuten te hebben gehad, kwam Margreet op mijn pad. Ik wilde mezelf nog een kans geven, maar dan op een totaal andere manier. Intuïtief voelde ze aan waar de knelpunten zaten en wat ik nodig had. Margreet gaat met je mee op reis naar binnen. Voor mij een reis van loslaten en helen.

Christine


Ik heb een hele positieve ervaring met Margreet als coach, niet alleen vanuit mijn rol als leidinggevende, maar ook persoonlijk in een eigen coachingtraject.    
Margreet heeft veel levenservaring en dat maakt haar coaching heel waardevol zowel op privé- als zakelijk gebied. Ze voelt heel veel zaken intuïtief aan zonder daar direct een invulling aan te geven.
Met de juiste vraagstelling weet ze dit toch vaak op een veilige manier boven water te krijgen.
Het is heel fijn om te ervaren dat een coach oprecht interesse heeft in de cliënt en ook een stapje extra wil doen. Dat is Margreet!

Leidinggevende (anoniem)

Ik werk al héél wat jaren samen met Margreet en dat tot beider tevredenheid. Ze kent mijn bedrijf en de verschillende werkplekken en weet dat telkens samen te brengen tot een perfecte match en dat altijd in het belang van alle partijen. Dit zeker in het belang van de nieuwe medewerker die ons inziens altijd centraal staat. Al menig medewerker geworven uit de “koker” van Margreet die de samenwerking tussen de bedrijven en de werkzoekenden perfect weet te matchen.


Martin van ’t Veen – Eigenaar BijzonderdrukIk heb het geluk gehad een aantal jaren met Margreet te mogen samenwerken. In opdracht van een tweetal gemeenten hebben wij menig medemens begeleid vanuit een werkervaringsplaats naar de (vrijwillige) arbeidsmarkt. Naast succesvol, was onze samenwerking magisch te noemen, onze “voelsprieten” sloten naadloos op elkaar en op de wens van de kandidaat aan. Zo hadden wij onderling aan een half woord genoeg en wisten we feilloos het beste in de kandidaat naar boven te halen. Margreet beschikt daarbij over de fantastische mix van zakelijke perfectie met een zuiver empathisch vermogen. Haar begeleiding is altijd puur, oprecht en persoonlijk. De investering in contact en behoud van een (tijdloze) relatie is uiterst zorgvuldig te noemen. Ik gun een ieder persoonlijke ondersteuning of samenwerking met Margreet. 
Ik kijk terug op een waardevolle tijd en mooie samenwerking; Margreet het was mij een genoegen.


Karolien Jansen-Roeland (voormalig collega Sociale Dienst)

Eens in de zoveel tijd kom ik bij NOVA Coaching & Advies. Margreet neemt alle tijd voor een afspraak, is voor mij een luisterend oor, geeft feedback en antwoorden op dingen waar ik nog mee worstel. We zitten op dezelfde frequentie. Er is mij heel veel duidelijk geworden over mijn hooggevoeligheid en hoe ik het beste uit mezelf kan halen. Ik heb al heel wat fijne gesprekken mogen ervaren en dat gaan er zeker nog veel meer worden…


Maaike Fijma